top of page

Навіщо мені ваша консультація?




Ви підозрюєте, що з вашою найкращою на світі дитинкою щось не так. Вам щосили натякає про це вчитель. Ви робите разом із нею уроки, найняли їй репетиторів, але вам знову здається, що всі зусилля летять у трубу.


Ви вже знайшли мій сайт, пройшли безкоштовний тест, прочитали багато статей і навіть заповнили попередній опитувальник, але все одно ви не до кінця впевнені, що вам потрібна ще й консультація.


Або всі інші вам уже обіцяли, що скоро стане краще, ви тільки спробуйте ще ось це... Нібито все й так зрозуміло. Це дислексія і це на все життя.


А що, якщо я вам скажу, що в просторі варіантів існує той самий не випробуваний, і який підходить саме вам?


І що після ОДНІЄЇ консультації у вас усе нарешті стане на свої місця, проявиться цілісна картинка і, найголовніше, з'явиться розуміння, що вашу проблему можна розв'язати, і рішення - ось воно?


Знову думаєте, що тільки даремно гроші витратите?


Насправді, ви заощадите на походах до 10 різних фахівців, які напишуть вам абракадабру з термінів, на вивчення яких ви витратите години у гуглі, розбираючись, що ж це означає.


ЩО Ж ТАКЕ МОЯ КОНСУЛЬТАЦІЯ?


 Я використовую підхід, який містить найповнішу інформацію про функціонування людини у всіх найважливіших сферах її життя, що включають:

 

  • опис її здібностей у різних видах запам'ятовування,

  •  усному та письмовому мовленні,

  •  математичних здібностях,

  •  відчутті та визначенні часу,

  •  розумінні причинно-наслідкових зв'язків,

  •  фізичних здібностях,

  •  координації,

  •  орієнтації за картою та в зошитах,

  •  здібностях у різних галузях - артистизмі, прикладних ремеслах, музиці та багатьох інших,

  •  ми отримаємо розуміння типу мислення людини, її емоційні особливості,

  •  загальне здоров'я і

  •  мотивації змінювати ситуацію на краще.


Усе це за одну зустріч! Вам не доведеться накопичувати папку незрозумілих діагностик і рекомендацій. Всі мої рекомендації написані зрозумілою людською мовою.


До того ж Ви звільните собі купу часу! Після проведення розгорнутої діагностики ви зрозумієте, де є лінь і протест, а де - специфічні маркери розладу навчання.


Гіпоактивність (зависання, "гальмо") - якщо ви не знали, теж підвид СДУГ! Вам нарешті вдасться у своїй голові відокремити мух від котлет і позбутися відчуття безпорадності та метання від фахівця до фахівця.


Ви отримаєте карту подальших дій і рекомендації для педагогів школи.

Якщо у дитини специфічний розлад навчання, їй буде надано від 25% додаткового часу на тестах та іспитах і навіть можуть виділити помічника.

Це врятує вашу дитину, наприклад, у ситуації вступу до закордонного вишу - там до розладів навчання ставляться з розумінням.


 З моїм висновком під час здачі тестів іноземними мовами абітурієнтам надають допоміжні стратегії.


Під час консультування стане зрозуміло, чи "підходимо ми" одне одному. Знайти контакт і, таким чином, бути здатною надати допомогу - один із головних пунктів взаємодії. Якщо дитина каже "ні" на мою пропозицію про допомогу - ніхто не навʼязуватиме їй мотивацію ззовні.

Я в програму не беру, якщо людина "не дозріла" до змін. Зміни, до речі, на програмі виробляє сам студент, я ж - тільки коуч по "карті місцевості" - надаю оптимальні умови і веду за ручку.


Мій принцип - "тягнути, а не штовхати"


Після діагностики за допомогою простого тесту на здатність до образного мислення буде чітко зрозуміло - ви моя людина чи вам до інших фахівців.


 Наприкінці співбесіди дитина САМА ставить конкретні цілі - що вона хоче змінити. У чому вона відчуває силу впоратися самостійно, а де вона хотіла б отримати допомогу.

Озвучені та поставлені цілі будуть відправною точкою при складанні індивідуального плану навчання.


Наприкінці курсу ми звіряємося з поставленими на першій зустрічі цілями і дитина сама відповідає - чи вдалося їй те, що вона намітила.

У мене на каналі в ютубі і на сайті є інтерв'ю самих дітей по закінченню програми - що вони самі думають про виконання своїх цілей і користь від курсу ))


Діти говорять без чернетки, начистоту! Послухайте, це найчесніші у світі відгуки!

Великий шлях завжди починається з першого кроку.


Зробіть його!


Підписуйтесь на мій блог!

2 перегляди
bottom of page